Рецепти

Избрано от редактора

КАК ДА СЕ СПРАВИМ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА
crisis-business-concept-small-212x300

Да преживеем достойно кризата

Без да създаваме паника, не трябва обаче да се правим, че не забелязваме кризата, в която всички сме нагазили. Инфлацията, безработицата, ежемесечните
"високи" скокове на цените се стоварват върху нас и ни карат неусетно да променяме и начина си на живот, и начина на мислене. Просто за да оцелеем, да
преживеем кризата. Да започнем от дребните наглед неща на ежедневието: да обмисляме добре покупките, да контролираме и организираме разходите си,
да правим най-разумните инвестиции. Все неща, които биха ни помогнали да намерим най-добрия начин да намалим несигурността, да омекотим ударите.
Предлагаме ви 15 по-важни и по-дребни съвета, които се надяваме да ви бъдат полезни.

1. Да живее конкуренцията. Цените скачат нагоре, но при различните търговци се намират едни и същи стоки с различни цени. Въпрос на конкуренция.
Използвайте този шанс и търсете умните търговци, които знаят, че печалбата им ще дойде от по-големия брой купувачи. Те мислят и за цените, и за
по-доброто качество.

Към цялата статия

ПРАЗНИЧЕН ОБЯД

ПРАЗНИЧЕН ОБЯД , ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ /празничен-обяд.jpg Всяко семейство отбелязва своите празници (те са повече през зимните месеци), като кани гости на обяд или на вечеря. Сервирането на повече и най-разнообразни блюда с ястия или закуски изисква и правилно подреждане на трапезата и сервирането им. Практиката показва, че това е възможно, ако се поканят от 6 до 8 гости, дори ако на трапезата може да се намери място за още няколко. Как се съставя съобразно продуктите на сезона меню за обяд или за вечеря, колко вида са ястията и какъв е редът на поднасянето им ? При всяко празнично хранене се предвиждат: Аперитивна напитка, студено предястие....... Към цялата статия

Общи условия

  1. Настоящите Общи условия уреждат отношенията между сайта www.kulinarbg.com и всяко лице което посещава страниците на сайта. Посещавайки сайта, потребителят се задължава да спазва настоящите Общи условия. Последна актуализация на Общите условия е от 09.02.2013 г.
  2. Потребителите на сайта www.kulinarbg.com се задължават да ползват услугите и информацията му при стриктно спазване на изискванията посочени в настоящите Общи условия. Достъпът до всички страници на сайта www.kulinarbg.com е безплатен. Част от услугите се предоставят след регистрация в сайта.
  3.  Регистрирани потребители могат да публикуват в сайта рецепти и снимки към рецепти, като носят отговорност за коректността на публикуваните от тях материали.
  4. В сайта са публикувани и материали от други източници, като тези източници са споменати и указани чрез тектстови линкове. www.kulinarbg.com се ангажира да ги премахне при нарушение на нечие авторско право.
  5. www.kulinarbg.com не поема отговорност за това, че услугите не отговарят на вашите изисквания или очаквания; за коректността, актуалността и сигурността на комуникацията, информацията и съдържанието; че сайтът ще бъде непрекъснато достъпен или без технически проблеми; за пропуснати ползи или пропуснати вреди вследствие употреба на сайта.
  6. Цялото съдържание на този сайт с всички статии, новини, текстове и снимков материал е защитено от Закона за авторското право и сродните му права.
  7. www.kulinarbg.com гарантира неприкосновеността на личната информация на потребителите съдържащи лични данни, предоставени от потребителите при регистрация в сайта.
  8. Потребителите на сайта нямат право да възпроизвеждат, да предават, да използват статиите и снимковия материал, или да го използват за каквато и да е публична или търговска цел, без сайтът да бъде упоменат като източник и да се посочи линк водещ към този сайт.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Custom Search

Фен страница

Кой е онлайн

1 посетители онлайн
1 гости, 0 регистрирани